Even voorstellen… Angelique en Roel

Angelique van der Wielen-van der Ven

Sinds kort ben ik, Angelique van der Wielen-van der Ven, 51 jaar oud, getrouwd met Peter en moeder van 3 kinderen, werkzaam bij aantafel accountants. Ik ben geboren en opgegroeid in Zeeland op een gemengd bedrijf met koeien en varkens. Na mijn administratieve opleidingen heb ik enkele jaren bij de Rabobanken Uden en Volkel gewerkt. Daarna ben ik gestopt met mijn baan om volledig mee te helpen in ons eigen bedrijf waaronder de administratieve taken. In 1996 heb ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen en hebben we de twee bedrijven samengevoegd. We zijn in 2007 met onze melkveebedrijven verhuisd naar één locatie in Wanroij. Omdat de kinderen groter zijn en de interesse in het administratieve werk er nog steeds is ben ik bij Dirk en Bianca begonnen.

Roel Coolen

Graag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe werknemer bij aantafel accountants. Mijn naam is Roel Coolen, 27 jaar oud en woonachtig in Reusel. Mijn interesse voor de agrarische sector is niet zomaar gekomen. Ik ben geboren in Reusel op het pluimveebedrijf van mijn ouders. Ik ben zeer blij en dankbaar dat ik hier heb mogen opgroeien. Het heeft mij veel inzichten gegeven op het gebied van ondernemerschap. Van jongs af aan ben ik altijd betrokken geweest binnen de agro-sector. Vanuit mijn passie voor de sector ben ik gaan studeren aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. In 2019 heb ik de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness met succes afgerond. Sinds april jongstleden ben ik werkzaam als assistent accountant bij aantafel accountants. Met veel plezier ondersteun ik Dirk en Bianca met administratieve dienstverlening om het beste voor onze klanten te bereiken.

Wellicht zien of spreken we elkaar in de toekomst. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Nieuwsoverzicht